8 Martie cu „Picături din suflet” la firma D&C Gumann

Un eveniment de excepţie prin faptul că, de data aceasta avem de-a face cu personaje noi în arta scrisului dar cu dorința de a lăsa ceva mai mult copiilor săi decât o casă, o mașină, sau plata unor studii. De data aceasta, aceste doamne timide, sfioase dăruiesc familiilor sale, prietenilor o amintire care va dăinui peste multe generații ca o mărturie a faptelor lor curajoase. Unul dintre evenimentele cele mai importante din viața unui scriitor este lansarea unei cărți. Dacă este prima lansare din viața lui, totul este cu atât mai emoționant și mai plin de așteptări și semnificații. Este debutul lor, evenimentul vieții lor de scriitor, cel de povestit peste ani altora. A fost un eveniment de suflet și cu suflet, pentru că toți au fost teribil de emoționați prin tot ce s-a întâmplat. A fost inedit, pentru că aceste doamne/coautoare, poate că nici nu au visat vreodată să țină în mână o carte în care să se afle și povestea ei, să apară numele ei. O întâlnire între prieteni, colege,  într-un spațiu îmbietor, cu o atmosferă intimă pentru că toți ne cunoșteam și asta a făcut să ne simțim bine împreună.

Această petrecere/întâlnire, organizată de firma D&C Gumann a urmărit să reducă stresul şi să detensioneze atmosfera dintre colaboratori, să apropie doamnele diferite ca vârstă şi statut social personalitate, stil de viaţă, naţionalitate şi religie.

Doamnele care au împlinit mai mult de doi ani de colaborare cu firma noastră, au primit diplome de merit și suma de 200€, doamnele care au participat la antologia „Picături din suflet” au primit diplome de participare și absolut toate persoanele prezente au primit felicitări din partea firmei D&C Gumann și mai nou Asociației Credință și Demnitate cu mărțișoare din murano.

Am reuşit, sper, să obţinem o  atmosferă de sărbătoare îmbunătăţită, detensionată, flexibilă şi eficientă prin transmiterea către colaboratoare a unor mesaje, simţuri, sentimente,  conţinând valorile şi scopurile firmei, uşor de asimilat într-o atmosferă relaxată. Ne dorim şi vom face tot ce se poate în această privinţă, de a ne simţi în această firmă ca într-o familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!