Învaţă să fii înţelept din greşelile altora!

 

Informațiile rele circulă mai repede ca cele bune și astfel, sunt sigură că deja sunteți la curent cu orice deces al unei colege din domeniul îngrijirii indiferent de circumstanțe: accident rutier pe parcursul călătoriei sau pur și simplu apare surpriza la locul de muncă pe neașteptate sau conștienți fiind că sunt bolnavi, ascund afecțiunile și aleg drumul străinătății.

Până în prezent, în firma noastră nu s-a întâmplat niciun asemenea caz, dar preferăm să prevenim decât să ne confruntăm cu situații neprevăzute și să fim nepregătiți.

În acest sens, dorim să vă propunem tuturor să luați în calcul o asigurare de călătorie la muncă în străinătate, care poate avea costuri minime și griji mai puține pentru familie în situațiile critice oricare ar fi ele. În principiu, o asigurare de călătorie simplă include cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere sanitară sau în caz de deces prilejuite de accidente și îmbolnăviri neașteptate și imprevizibile.

Din proprie experiență vă spun că nu este obligatoriu să aveți asigurarea în sine cu dumneavoastră în străinătate, ci doar numărul poliței de asigurare și numărul de telefon al companiei de asistență la care trebuie să sunați în cazul producerii unui eveniment nefericit. Puteți pune aceste informații într-un email pe care să-l puteți accesa de oriunde ați fi sau pe un autocolant, pe coperta pașaportului(cum îl am și eu personal).

Vă rog prietenește să luați în serios acest aspect. Fiecare poate spune „mie nu are să mi se întâmple nimic” iar când se întâmplă, totul cade pe familia nevoiașă de acasă, care de multe ori, abia se descurcă cu traiul zilnic.

În acest sens, firma noastră D&C Gumann, se află în tratative cu o firmă de asigurări care a promis că va face un preț convenabil pentru colaboratoarele noastre. Vă prezentăm două variante de asigurare:

Alegerea vă aparține! Prețuiți confortul și siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

„Lucrați cu profesioniști! Succesul nu este o întâmplare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!