Poveste și magie de Crăciun

Se spune că sărbătoarea de Crăciun este învăluită în magie, iar eu vreau să vă invit în povestea ce urmează, pentru că vă consider una din steluțele minunate ale acestui Univers.

Șapte stele multicolore, au alunecat de pe cer si au căzut pe pământ. Au încercat să se înalțe din nou pe cer, dar n-au reușit. De supărare, ele au început să plângă: lacrimile stelei albastre au colorat mările și văzduhul, iarba și pădurea au luat culoarea stelei verzi. Fiecare lacrimă a celor șapte stele magice colora câte ceva. Lumea devenea tot mai frumoasă, dar ele tot mai triste. Deodată un fulger puternic lumină cerul. Începu să tune și să plouă puternic. Steluțele tremurau de frică și se strânseră în brațe pentru a se liniști și proteja una pe alta. Apoi ploaia a început să vorbească:

–  „Voi, nu înțelegeți că fiecare în parte ați fost făcute cu un scop special? Fiecare este unică și diferită. Luați-vă de mâini și urmați-mă! De acum încolo, când plouă, fiecare dintre voi va înălța un pod din pânza lacrimilor voastre și veți ajunge acasă printr-un superb semicerc colorat. Curcubeul va fi un semn al păcii și al speranței.”

Dumneavoastră doamnelor, care colaborați cu noi la îngrijit bătrâni, sunteți aceste steluțe. Sunteți triste pentru că sunteți departe de casă, plângeți și vă necăjiți, dar din tot efortul dumneavoastră apare curcubeul care aduce bucurie pacienților pe care îi îngrijiți și bunăstare familiilor dumneavoastră din România.

Vă asigurăm de tot respectul firmei D&C Gumann și vă dorim un an nou mai bun cu realizări și răspunsuri pozitive la așteptările care le aveți.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!