Magia Crăciunului – Poveste de iarnă

 

Așa cum v-am obișnuit deja, de Crăciun, la firma D&C Gumann se spun povești în care dumneavoastră fiecare doamnă vă veți regăsi. Să ne lăsăm puțin furați de atmosfera de basm care o inspiră această  minunată și mult așteptată sărbătoare.

A fost odată un om care i-a cerut lui Dumnezeu o floare și un fluture…În schimb Dumnezeu i-a dat un cactus și o omidă. Omul s-a întristat și nu a înțeles de ce i-a fost interpretată greșit cererea. Apoi s-a gândit: Ce să-i faci, Dumnezeu are prea mulți oameni de care să se îngrijească…Și s-a hotărât să nu mai pună întrebări. După câtva timp de când nu se mai interesase de cererea lui, s-a dus să vadă ce   s-a mai întâmplat. Spre surprinderea lui din cactusul urât și țepos a ieșit o floare minunată, iar omida antipatică a devenit un fluture deosebit de frumos. Deci, Dumnezeu le face întotdeauna pe toate cum trebuie. Căile Lui sunt cele mai bune chiar dacă noi nu le prea înțelegem mereu. El ne dă întotdeauna ceea ce avem nevoie. Ceea ce ne dorim nu este întotdeauna la fel cu ceea ce avem nevoie.

                                        SPINII de azi sunt FLOAREA zilei de mâine!

Crăciunul ne bate la uşă, iar firma D&C Gumann dorește să vă aducă un strop de  speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Cu deosebită stimă și aleasă prețuire, firma D&C Gumann vă urează tuturor românilor de pretutindeni, sărbători binecuvântate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!