Cele bune să se adune!

Ştirile au ecou, iar zvonurile au rezonanţă!

În urma declarațiilor mele din presă și televiziune  cu privire la antologia care o am în lucru, referitoare la poveștile de viață a îngrijitoarelor din străinătate(Israel, Italia, Germania și nu în ultimul rând Austria), am primit mesaje de la unele doamne care și-au manifestat interesul de a colabora/participa la acest proiect și care mi-au spus că ar mai fi persoane interesate.

Lucrarea va reuni o serie de povestiri ale persoanelor care au lucrat minim 1 an în sistemul de îngrijire bătrâni la domiciliu în străinătate, menite să-i determine pe cititori să-și îndrepte atenția, cu dragoste și încredere, spre cunoașterea experiențelor acestora cu străinătatea.

Lucrările trimise precum și descrierea biografică destinată fiecarui participant, reprezintă câteva din elementele care constituie ineditul acestei antologii.

Persoanele care doresc publicarea lucrărilor lor în această antologie, vor trimite materialele, 3-7 pagini A4 în format word Times New Roman 12 la un rând la adresa: ingrijirebatrani.at@gmail.com

Costurile de editare sunt estimate la 30€ pentru 3 exemplare primite de participant, la care se vor adăuga și taxele poștale prevăzute de acțiunea de distribuire. În consecință, doritorii vor depune odată cu trimiterea materialelor pentru publicare și suma de 30€  în contul AT64 2040 4000 4095 6476 la Sparkasse Bank.

Termenul limită de trimitere al materialelor și banilor pentru editare este 01.decembrie. 2017. Lucrarea va fi disponibilă pentru cititori, în prima decadă a lunii martie.

Vă invit cu drag, să participați la prima antologie  dedicată îngrijitoarelor românce de peste granițe.

Zvonurile de ieri sunt ştirile de azi şi realitatea de mâine.

Coordonator al acestui proiect, Daniela Gumann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!