Cum văd eu fericirea

Pentru mine, fericire înseamnă să te simți bine în pielea ta, să fii mulțumit cu ceea ce ai, să te bucuri de lucrurile mărunte. Un șchiop ar fi fericit să poată merge, iar noi care putem face asta nu prețuim. Un orb, ar fi fericit dacă ar putea vedea frumusețile naturii, sau chipul iubitului sau al copilului său, iar noi care putem asta, iar nu știm să apreciem.

Un bolnav de cancer, ar fi fericit să se poată vindeca, iar noi care suntem sănătoși nu știm să apreciem asta.

Un om care doarme sub pod, pentru că și-a pierdut casa,… s-ar bucura să poată avea un culcuș cât de cât acoperit de vânt și ploi, iar noi care le avem pe toate acestea, ne dorim și visăm mereu la ceva mai mult, fără să apreciem aceste lucruri mici, care sunt pentru noi normale, iar pentru alții sunt atât de neatins….

Pentru mine, fericirea este să-i faci pe alţii fericiţi, să poți să aduci zâmbete oamenilor de lângă tine, care se uită și așteaptă ceva de la tine.

Fericirea mea, este ceea ce fac zi de zi, pentru că eu fac totul cu bucurie, pentru a oferi fericire celor ce mă înconjoară, valabil atât în familia mea, cât și celor din jurul meu.

„Fiecare poartă în sine fericirea lui, dar nu fiecare o găsește, iar când o găsește, adesea, e prea târziu. ” Victor Duță

“Unii aduc bucurie oriunde se duc; alții, ori de câte ori se duc.” Oscar Wilde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!