Firma D&C Gumann – Îngrijire Persoane Vârstnice Austria

 

Firma noastră – Îngrijire Persoane Vârstnice Austria , îndeplinește o misiune socială care are la bază valorile și principiile fundamentale ale profesiei: justiția socială, demnitatea și unicitatea persoanei, integritatea persoanei, autodeterminarea, confidențialitatea, importanța relațiilor interumane, furnizarea serviciilor cu competență și în beneficiul clienților. Noi acordăm consiliere privind drepturile și obligațiile asistațilorși colaboratoarelor noastre, colaborăm cu instituții sau organizații care au obiective similare, participăm la elaborarea metodelor și tehnicilor de lucru, propunem măsuri de ajutorare sau recuperare socială. Dezvoltarea competenţei profesionale este o necesitate fundamentală a unui sistem de asistenţă socială de calitate.

Născută din pasiune și proprie experiență, firma noastră, Îngrijire Persoane Vârstnice Austria , încearcă să transmită pasiune; – pasiune pentru manifestarea unei gândiri libere , atitudini pozitive și constructive în domeniul social. Mulțumesc pe această cale tuturor colaboratoarelor, care pun mult suflet în această activitate deloc simplă, pentru aportul și susținerea dumneavoastră, iar eu vă asigur de recunoștința și aprecierea mea. Desigur, mulțumirile se îndreaptă și către cititorii noștri, fără de care țelul nostru nu s-ar concretiza! Dumneavoastră sunteți “combustibilul” care întreține arderea pasiunii noastre!

Candidații noștri beneficiază de servicii în limba română pe parcursul întregului proces de recrutare și integrare la noul loc de muncă. Deoarece cunoaștem dificultățile ce apar în calea unui candidat în căutarea unui loc de muncă în străinătate , vă oferim suportul nostru în identificarea și integrarea într-un nou loc de muncă ocupându-ne de toate formalitățile necesare. Pentru integrarea cu succes pe piața de muncă din Austria și Germania, foarte importante sunt cunoștințele dumneavoastră de limbă germană.

LUCRAȚI CU PROFESIONIȘTI, SUCCESUL NU ESTE O ÎNTÂMPLARE!

Telefon: – 004369910895388 – Daniela Gumann

1 thought on “Firma D&C Gumann – Îngrijire Persoane Vârstnice Austria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!