Orice rău are și o parte bună

Situațiile neplăcute cu care viața ne pune față în față, nu fac decât să ne netezească drumul în direcția potrivită. Altfel spus, să privim partea plină a paharului. Din păcate, uneori se evită să se privească jumătatea plină a paharului, deoarece s-ar dezvălui un drum ascendent. Poate că nu înțelegem și nu vedem asta în momentul în care lucrurile rele se petrec și poate ne va fi greu, dar să reflectăm și la celelalte lucruri negative care ni s-au întâmplat în trecut. Vom observa destul de des că fiecare dintre ele ne-au condus într-un loc mai bun, către o persoană mai bună, la o stare de spirit minunată sau o situație fericită.

În asemenea situații negative ai ocazia să cunoști oameni noi, pentru că află lumea mai mult despre tine, ai ocazia să afli lucruri noi, uneori afli lucruri noi chiar și despre tine (nu-i așa că începe să fie amuzant?). Dar cred că cel mai important este că îți cunoști mai bine oamenii de lângă tine. Lecţiile pe care le-am învăţat de la alţii m-au făcut, în cele din urmă, să ştiu că nimic nu este rău în întregime. Acum nu mă mai miră nimic, am cunoscut fel şi fel de oameni şi am ajuns în punctul în care orice decizie ai lua nu pot decât să-ţi spun că ‘’mă aşteptam la asta’’.

Uneori apar situații când realizezi că nu vei fi niciodată destul de bun pentru unii oameni și atunci te întrebi,este oare problema ta sau a lor?!

Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el.” — David Charles Brink.

Așa că merită să zâmbim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!