Rețeta fericirii începe cu recunoștința

V-ați gândit vreodată, câți din oamenii pe care i-ați cunoscut, merită să le fiți recunoscători?

Eu astăzi mă gândesc la toți oamenii pe care i-am întâlnit și cu ce pot să le fiu recunoscătoare. Pot să încep cu Bunul Dumnezeu că a îngăduit să ajung la această vârstă, și să continui tot cu El, pentru oamenii minunați care mi i-a scos în cale de-a lungul vieții.

Fiecare om, are o misiune pe pământ, și este dator să facă ceva pentru cei din jurul lui. Eu sunt recunoscătoare multor persoane minunate care mi-au făcut  viața mai frumoasă, care au contribuit la formare mea ca OM. Le mulțumesc în primul rând profesorilor, prietenilor, oamenilor care m-au făcut fericită, dar și celor care nu și-au dorit acest lucru, celor care m-au făcut să zâmbesc, dar și celor care m-au făcut să plâng, celor care au trecut prin viața mea, au luat ce aveau nevoie, și apoi au plecat, tuturor le mulțumesc și le sunt recunoscătoare. De la fiecare din dumneavoastră, am învățat cum să fiu și cum să nu fiu. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare, pentru lecțiile care mi le-ați dat.

Mulțumesc oamenilor deosebiți pe care i-am cunoscut și celor care-i descopăr zi de zi! Sunteți minunați. Aveți suflete minunate, chiar dacă viața ne încearcă uneori… Am învățat de la dumneavoastră, că…poți lumina ziua unui om cu un simplu zâmbet și un gest mărunt….mulțumesc celor ce știu să zâmbească și să dăruiască…toți depindem unul de altul, fie că ne cunoaștem fie că nu…mulțumesc celor ce cred că lumea poate fi mai bună, mai frumoasă, fericirea depinde de noi…și aș vrea să încercăm cu toții să facem o lume mai bună…!!!

“Fii recunoscător pentru tot ce ai și vei avea mai mult. Dacă te concentrezi pe ce nu ai, nu vei avea niciodată destul.” – Oprah Winfrey 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!