Și amabilitatea are limite

Trăim în condiții tot mai moderne și cred că cei mai mulți dintre noi deținem un cont la bancă. Ei bine, dacă retragi bani de la bancomat e gratis, iar dacă soliciți același serviciu la ghișeul băncii, trebuie să plătești un comision.

Acesta a fost un exemplu simplu pentru ce urmează să vă prezint în continuare.

Tot mai multe solicitări primim de la persoane care au colaborat cu firma noastră în trecut, uneori chiar și cu 3-4 ani în urmă, pentru a ne solicita o dovadă a plăților la asigurare. Și ca să înțelegeți de ce a fost necesar acest articol, vă spunem că arhiva contabilității noastre se află la firma de contabilitate cu care colaborăm și pentru a vă elibera dovada solicitată de dumneavoastră este necesar să apelăm la firma de contabilitate și un angajat să caute în arhivă, să scaneze, să ne trimită nouă prin email și apoi să vă trimitem noi dvs.

Eu cred că bunăvoința noastră se remarcă deja prin câte servicii oferim fără nicio taxă și niciun comision, începând de la consiliere, intermediere, înregistrarea licenței de lucru, intervenții în situații de conflict, deplasări la locul de muncă pentru interese strict personale ale îngrijitoarei, etc.  Toate acestea GRATIS.

Eu cred că amabilitatea are și ea limitele ei, nu credeți?!!!

În primul rând, trebuie să știți că activitatea de  îngrijitor la domiciliu în Austria este o activitate independentă și fiecare din dumneavoastră ar trebui să vă plătiți singuri aceste asigurări la SVS. Faptul că noi vă ajutăm cu acest serviciu de plată(tot gratuit), este tot o amabilitate care merită apreciată.

Dumneavoastră vă puteți verifica și singuri plata asigurărilor la SVS, apelând la numărul de telefon 050808808  – trebuie să aveți pregătit E-cardul pentru că vă „legitimați“ cu numărul de asigurări sociale (SVNR). Același lucru îl puteți solicita şi pe e-mail, la adresa vs@svs.at, scriind la Subiectul email-ului numărul de asigurări sociale al Dvs. şi în corpul acestuia întrebările legate de situația Dvs. şi atașând o fotografie cu actul de identitate.

Dacă totuși vă este mai comod sau sigur să apelați la serviciile firmei noastre, va fi necesar să completați formularul de mai jos

Solicitare

și să-l trimiteți la adresa de email îngrijirebatrani.at@gmail.com

Pentru soluționarea solicitării dumneavoastră va fi necesar să achitați taxa de 20€ la numărul de cont IBAN: AT45 2040 4000 4147 7902   al firmei D&C Gumann,

Cu specificarea concretă  –  ELIBERARE DOVADĂ DE PLATĂ 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

5 thoughts on “Și amabilitatea are limite

  1. Vorbesc limba germana .nivel 2..Sunt barbat 53 ani .doresc sa merg îngrijire persoane vârstnice am permis categ ..B .Vorbesc și limba Sârbă ..

  2. Bună ziua!
    Doresc sa lucrez începând cu luna Decembrie ca ingrijitoare cu sprijinul agenției dvs. În prezent sunt infirmiera la un camin de bătrâni de stat și intenționez sa renunț pentru un contract cu dvs.Am 54 ani,experinta în profesia de infirmiera 25 ani cu copii,5 ani cu adulți și vârstnici. Nivel lb germana f slab.Multumesc.

    1. Bună ziua, doamna Cristina! Ar fi fost ideal dacă ați lăsat și un număr de telefon în mesajul trimis. Vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat în pagina principală.

  3. Felicitări pentru activitatea dvs ,și eu lucrez infirmiera in Austria in Gratz ,apreciez sinceritate și respectul dvs pentru ce ce va solicita diverse servicii ,eu nu prea am găsit așa înțelegere din contră totala indiferenta ….de exemplu am lucrat in Austria perioada octombrie 2019/ iunie 2021 am închis actele deoarece am făcut un chiuretaj biopsic și nu știam ce v a fi …,..am venit din nou tot cu o firmă serioasă …zic Dna a făcut covid și m au întrebat de Ecard ….nu am dar ce voi face cum voi dovedi că am trecut prin boala ….și unde pui că Dna care ne reprezintă e româncă ….fara cuvinte …. mulțumesc frumos pentru înțelegere și răbdare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!