Calificare, perfecţionare şi dezvoltare = Investiție în propria persoană!

Într-o piaţă în curs de globalizare, în rapidă schimbare, cerinţele faţă de calitatea şi actualitatea produselor se schimbă permanent, concomitent cu presiunea și jocul preţurilor.

Îngrijirea persoanelor vârstnice este un loc de muncă de viitor. La ora actuală 50% dintre îngrijitoarele din Austria provin din România, însă alte ţări ne ajung din urmă oferind cunoştinţe bune de limbă germană şi îngrijire. Aşadar, calitatea îngrijirii joacă un rol din ce in ce mai mare în obținerea unui loc de muncă în Austria şi Germania. Datorită controalelor riguroase, prevederilor legale şi concurenţei din ce în ce mai mari, în viitor v-a putea fi intermediată doar îngrijitoarea bine informată, calificată şi interesată de munca ei, care va găsi un loc de muncă plăcut și cu beneficii.

Formarea profesională continuă oferită de firma noastră  s-a orientat mereu pe formarea colaboratoarelor noastre prin instruire sau experiență practică la locul de muncă; rotirea personalului la locuri de muncă diferite, prin schimburi de experienţă organizate la întâlnirile colective, autoinstruire inclusiv prin mijloace electronice de învățare.

Noi  oferim servicii complete: recrutăm, consiliem și calificăm la locul de muncă.

Firma D&C Gumann oferă formare continuă pentru îngrijitoare/îngrijitori la domiciliu care lucrează în Austria prin programul de îngrijire de 24 de ore la domiciliu, în limba dumneavoastră maternă, la locul de muncă și în funcție de timpul liber al dumneavoastră. Acest suport de curs, va putea fi comandat prin email-ul:  ingrijirebatrani.at@gmail.com  iar noi vă vom trimite un formular de înscriere la curs. Când vom trimite cartea/suportul de curs către dumneavoastră, vom ataşa şi o adeverinţă doveditoare de înscriere la curs. Vom stabili apoi, de comun acord cu dumneavoastră, o dată când vă vom invita la sediul firmei noastre pentru a susține examenul final ce se desfășoară în trei părți – scris, oral și practic necesar eliberării certificatului de  calificare în meseria de îngrijitoare.

Nu întâmplător motto-ul firmei noastre este:

„LUCRAȚI CU PROFESIONIȘTI! SUCCESUL NU ESTE O ÎNTÂMPLARE.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!